Obvestilo

S 1. 7. 2014 bomo preoblikovali in posodobili ponudbo naših storitev na portalu Planet SiOL.net. S tem dnem tako do portala ne bo več mogoče dostopati na naslovu planet.telekom.si, bodo pa storitve in vsebine v večji meri še naprej dostopne na www.siol.net in na Moj Telekom. Ob tem od 1. 6. 2014 dalje ne bo več možna prijava na nekatere storitve (npr. SMS/MMS obveščanje).

Web poštar
 

Omogoča uporabnikom Mobitelovega GSM/UMTS omrežja pošiljanje do 612 znakov dolgih SMS-sporočil preko spletnega vmesnika na katerokoli telefonsko številko ali skupino številk, z arhiviranjem ali brez. WEB poštar za pravne osebe vas čaka na M-vratih.

Samo za prijavljene uporabnike [Prijava]
Uvertura obvestilo

Storitev Uvertura se je iz spletnega portala Planet Siol.net.preselila na Moj Telekom sklop Moj Mobitel, še vedno pa bo dostopna na mobilnem portalu Planet Siol.net, Zabavni postaji storitev Mobitel in prek SMS sporočil.

Poglej MMS

Storitev Poglej MMS omogoča vsem uporabnikom, ki nimajo vključene storitve MMS, ogled na njihovo telefonsko številko posredovanih MMS-sporočil. Ogled MMS-sporočil je uporabnikom na spletni strani planet.si omogočen brezplačno.

Koledar
Prijava Nikoli več ne pozabite sestanka, zmenka ali rojstnega dne! Zabeležite jih v naš koledar in naročite opozorilo z SMS sporočilom ali v e-pismu.

Samo za prijavljene uporabnike [Prijava]
Priporočamo
Texas Hold'em Poker 3
Ice Age 4: Continental Drift

 

< Nazaj  [1]  [2]  [3]  Naprej >

Dobiva se

Oddajte oglas za zmenek ter na zabaven način spoznavajte nove ljudi.

Samo za prijavljene uporabnike [Prijava]
Top animacije
Veseli metuljček
Rožica pleše

 

< Nazaj  [1]  [2]  [3]  Naprej >

Melodije/Slike/Igre

Ključne besede:

Vsebine:
Vse vsebine
Polifonične melodije
Originalne melodije
Ozadja
Igre
Teme
Animacije
Videozvonjenje
Prenesi skladbo

S 1. 7. 2014 dostop do vsebin portala Planet Siol.net na tem naslovu ni več na voljo. Vsebine so v večji meri še naprej dostopne na spletnih mestih www.siol.net, www.telekom.si in Moj Telekom. Prenos podatkov za pregledovanje oz. uporabo vsebin spletnih mest v mobilnem omrežju se zaračuna po veljavnem ceniku paketa. Več informacij
Planet Siol.net je edini slovenski medij z aktualnimi vsebinam s področja politike, športa, avtomobilizma, zabave, ki je dostopen vedno in povsod. Spremljajte aktualne novice in zanimive prispevke na spletnem mestu Planet Siol.net. Dostopen je na petih zaslonih: spletnem, zunanjih digitalnih zaslonih, mobilnem, televizijskem in tabličnem.
Spremljajte aktualno ponudbo za zasebne in poslovne uporabnike ter podjetnike in pomembna obvestila Telekoma Slovenije. Vsi mobiteli in naprave na enem mestu, aktualni paketi, informacije o prodajnih mestih ter druge oblike učinkovite podpore ali pomoči, ki jo potrebujete pri uporabi storitev.
S portalom Moj Telekom je upravljanje s storitvami Telekoma Slovenije, ki jih uporabljate, hitrejše, še preglednejše ter prilagojeno vsakemu posameznemu uporabniku. Obstoječi uporabniki in novo registrirani uporabniki portala Moj Telekom boste na enem mestu našli vse, kar potrebujete. Tako lahko enostavno preverite porabo, pregledujete račune, optimizirate stroške z dodatnimi zakupi in opravite vrsto drugih uporabnih funkcionalnosti. Na voljo tudi kot mobilna aplikacija za Android in iOS.